четвер, 28 березня 2013 р.


Adobe After Effects - набір інструментів, які дадуть повну свободу вашій уяві і дозволять легко і швидко створювати приголомшливі візуальні ефекти і анімовану графіку на рівні сучасних блокбастерів. Adobe After Effects вважається кращим рішенням у розробці багатофункціонального контенту, ефектів візуалізації, а також у сфері обробки будь-якого відеоматеріалу, знятого як приватними, так і корпоративними відеооператорами.


After Effects - це програма нелінійного відеомонтажу, заснована на шарах. Це означає, що кожен медіа-файл (відео, аудіо, зображення) займає свою доріжку. В інших же системах нелінійного відеомонтажу окреме медіа може займати одну і ту ж доріжку до тих пір, поки воно не накладається в часі на інше. Такий монтаж в After Effects є більш зручним і файли проекту є більш стислими. Система, орієнтована на шари, яку використовує After Effects, є більш зручною для тонкої настройки ефектів і створення ключових кадрів. Хоча інші програми відеомонтажу і спецефектів, які використовують ієрархію (дерево) медіа-файлів (Apple Shake, наприклад), більш зручні для управління великими обсягами об'єктів всередині композиції. Але в After Effects є одна чудова функція, яка полегшує роботу з шарами - це Shy Switch, яка включає / вимикає видимість шарів у вікні попереднього. Це значно скорочує час прорахунку кадру і навантаження на процесор. Також «безлад» на таймлане можна прибрати, використовуючи угруповання шарів в один (створення прекомпозіцій в After Effects).



Adobe After Effects створює зображення, яке можна використовувати на телеекрані і кіно, дисплеї стільникових телефонів, КПК і інтернет-ресурсах. Програмний продукт Adobe After Effects відповідає високим галузевим стандартам, обробки кінострічок та інших відеоматеріалів. Багато елементів композицій After Effects, такі, як текстові об'єкти або графіка, створені за допомогою Adobe Illustrator, можна зберегти у векторному форматі.


Немає коментарів:

Дописати коментар